15 de novembre del 2015

Acte de presentació a Figueres

Ahir va tenir lloc la primera trobada amb els nens i nenes que rebran la nostra mentoria. Aquesta festa inicial va tenir lloc a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres a les 12h. 

En aquesta ens vam trobar totes les mentores juntament amb les famílies i els infants que participen en aquest projecte. També van participar diferents mestres de les escoles participatives i membres de l'Ajuntament de Figueres, com són l'Anna i la Fina que ens proporcionen les ajudes necessàries per poder tirar endavant aquest projecte dins la ciutat. 

Després de l'acte de presentació, vam fer un joc de parelles. L'Anna, tècnica d'educació de l'Ajuntament de Figueres, ens va repartir a cada mentora una peça de puzle i, al nostre mentorat, la peça respectiva. De manera que aquest joc consistia en trobar la teva parella encaixant les diferents peçes.

Ràpidament vaig trobar la meva mentorada! És diu Estibaliz, té 10 anys i prové de la República Dominicana. Ella va a l'escola Salvador Dalí i actualment està cursant 4t de primària. De primeres cal dir que és una noia molt trempada i de seguida vam connectar! 

Vam estar una estona parlant i fent una primera aproximació l'una amb l'altre, juntament també amb el seu germà i la seva mentora, també participants d'aquest projecte. Ara tant sols ens queda planificar tot allò que volem fer i posar-nos mans a l'obra! Ara per ara coneixo algunes cosetes de la vida de l'Estibaliz, però espero que a mesura que ens anem trobant ens anem coneixent més i millor les dues!


Mentors i mentorats el dia de la presentació



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada