31 de gener del 2016

Matí a Roses

Aquest matí he anat a buscar a l'Estibaliz i hem anat a Roses! Ella mai havia estat a Roses, tan sols a la platja d'Empuriabrava i avui hem anat una mica més amunt! 

Allà a Roses hem anat al mercat de la fruita. L'Estibaliz no sabia el nom de moltes fruites i verdudes i les hem anat dient en català per així adquirir més vocabulari. Parla el català tot i que encara li manca vocabulari i pràctica, però de mica en mica. Hi havia parades on es podia provar la fruita abans de comprar-la. Entre elles el caqui, que ni l'Estibaliz ni jo havíem menjat abans i ens ha agradat moltíssim!

Després, hem anat a passejar pel passeig de Roses i per la platja. L'Estibaliz volia tota l'estona anar a prop del mar fins que ha decidit tocar una mica l'aigua i AAAAAAAAH! Estava congelada! Hem intentat buscar petxines per la sorra però no n'hem trobar gaire de sencera i maca... Un altre dia ho tornarem a intentar!

Hem dinat a un restaurant xinès fins a quedar ben tipes! De tornada a Figueres, hem fet una parada al cinema, ja que l'Estibaliz m'ha comentat que mai ha anat i volia veure una pel·lícula. Hem mirat els horaris i dimecres vinent hi anirem!

Tot i que el dia ha sigut una mica núvol, ens ho hem passat d'allò més bé! A l'Estibaliz li ha agradat molt Roses i hem quedat que quan arribi més bon temps hi tornarem!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada